Vad säger
examierande elever?

Daniella Fantenberg

Distanselev höstterminen 2018

Om man precis som jag alltid drömt att bli makeupartist så är den här utbildningen verkligen den man ska gå.

Varför valde du att gå distans hos oss?

– Jag valde att gå distans hos er för jag hade hört mycket bra om eran distansutbildning samt att jag fick möjligheten att kunna bo kvar i Åsele och ändå förgylla min dröm att äntligen få bli utbildad makeupartist.

Vad har det bästa varit med din utbildning?

– Det bästa har varit all kunskap. Har lärt mig så otroligt mycket under utbildningens gång! Tycker även det bästa har varit gemenskapen i klassen och att man alltid får positiv feedback från lärarna och stöttning i allt man gör!

Skulle du rekommendera utbildningen till andra?

Jag skulle rekommendera den här utbildningen till allihopa! Om man precis som jag alltid drömt att bli makeupartist så är den här utbildningen verkligen det man ska gå. Spelar ingen roll om man går distans eller på plats, man får lika mycket kunskap och hjälp ändå så ta steget att gå världens bästa utbildning!

elevintervju1
Daniellas slutfo-examinering.

Ebba Jonason

Elev vårterminen 2019

När jag sökte utbildningar för att bli makeupartist valde jag Glossgods Academy för att de bl. a. erbjuder en mängd praktiktimmar. Som färdigutbildad makeupartist har detta varit guld värt.

Varför valde du att gå distans hos oss?

– När jag sökte utbildningar för att bli makeupartist valde jag Glossgods Academy för att de bl. a. erbjuder en mängd praktiktimmar. Som färdigutbildad makeupartist har detta varit guld värt. Inte bara för att knyta kontakter och träna kundbemötande – men också för att stärka självförtroendet i min nya arbetsroll. Vidare valde jag Glossgods över andra skolor för att läroplanen inkluderar en mängd tekniker som håller internationell standard. Detta har varit viktigt för mig då jag har stora framtidsvisioner!

Vad har det bästa varit med din utbildning?

– Det absolut roligaste, och kanske klurigaste, var momentet pencil technique. Pencil technique har förändrat mitt sätt att tänka kring smink och hur jag applicerar det! Under utbildningens gång har också klassens gruppsammanhållning varit fantastisk. Vi har blivit ett tight gäng kompisar som stöttat varandra genom motgångar och medgångar. Vi är nog vänner för livet.

Skulle du rekommendera utbildningen till andra?

– Jag skulle rekommendera utbildningen till andra seriösa sminkintresserade då kunskapen är stor hos lärarna på Glossgods! Utöver makeup inkluderar utbildningen även hårstyling som för mig var ett nytt område, där jag lärde mig enormt mycket! Detta underlättar också för framtida anställare och kunder, då de istället för att behöva ta in två personer för hår och makeup, bara behöver dig!

ebba
Ebbas slutfo-examinering.

Rakel Eekman

’Det började med att jag googlade runt på olika distansutbildningen och hittade alltid tillbaka till GlossGods Academy, hade tillslut nog läst varenda mening som fanns på hemsidan minst två gånger haha. Sedan slängde jag ut frågan i en smink- och skönhetsgrupp på Facebook om någon hade några erfarenheter från skolan och fick då många hjälpsamma svar och kom i kontakt med elever som redan gick utbildningen. Efter att ha läst allas positiva ord blev det avgörande för mig att välja GlossGods Academy.’’

’’Upplever den som väldigt lärande och motiverande. Har en gjort något bra får en verkligen cred för det och är det något som behöver korrigeras eller förbättras får en veta vad det var och ges alltid chanser att rätta till det. Lärarna är alltid väldigt trevliga vilket såklart är något som är viktigt!’’

Dania Shihab

’’Utbildningen känns smidig och rolig upplevelse, jag är stolt över att jag är Marielles elev.’’

’’ Utbildningen uppnådde mina förväntningar och lite till.’’

Shilan Shilekani

’’Väldigt bra kvalité på all feedback och det märks att de som jobbar på skolan verkligen vet vad de pratar om!’’

Jennie Bergkvist

’’När jag hittade GlossGods Academy kändes det bara enkelt! Att studera på distans i sin egen takt kändes perfekt för mig och att bli utbildad i tekniker som jag drar nytta av även utanför Sveriges gränser är superkul!’’

’’ Jag tycker att allt material i kurserna är jättebra uppbyggda för alla att förstå, det finns både videos och massvis med bilder och text för att vi på distans ska förstå och få samma förutsättningar som om vi var på plats!’’

Elin Hahlin

’’Utbildningen är väldigt lärorik och inspirerande att genomföra. Det är väldigt enkelt att följa med i uppgifterna och hänga med i lektionerna. Även fast jag har hållit på med smink sedan jag var 10 år gammal så är utbildningen väldigt lärorik och jag har lärt mig massor av nya tekniker.’’

’’Responsen från lärare har varit väldigt konstruktiv och stöttande. Det har varit enkelt att följa med i vad man behöver öva och bli bättre på samtidigt som man får bra stöttning i det man gör.’’

’’Jag tyckte personligen att det var stor skillnad jämfört med innan jag började och det var väldigt inspirerande att se hur mycket jag har utvecklats.’’