Om Gloss
International Academy

VÅRA ELEVER SKA LYCKAS
SOM MAKEUPARTISTER

I Sverige ligger vi efter i nya makeuptekniker som i andra länder är självklara. Vi på Gloss International Academy satsar på dessa tekniker så att våra elever verkligen blir makeupartister med alla tekniker i sitt bälte!

Grunden för Gloss International Academy bygger på att skapa en utbildning där allting våra elever får lära sig, verkligen är relevant för att lyckas som en seriös internationell makeupartist. Hos oss plockar vi bort t.ex. barnmålning och lägger in extra lektioner med airbrushteknik och penciltechnique. Tekniker som man faktiskt använder sig av i det verksamma yrkeslivet.

Genom vår utbildning erbjuder vi relevant yrkeserfarenhet inom alla rörande makeupkategorier. Våra elever kommer att, efter avslutad utbildning, få med sig all grund som krävs för att kunna prestera högkvalitativt och självsäkert som makeupartist.

Our Story

HOW WE GOT HERE

GlossGods Academy startades utav Marielle Isaksson 2014, utifrån missnöje för den nivå som de då existerande utbildningarna höll. Att hitta utbildade Makeup artister som hade både teknisk erfarenhet men också var utbildade i kundservice, gick ej att hitta. 

Så i sann Girl Power anda startade hon GlossGods International Academy för att utbilda människor med drömmar om en karriär inom makeup, i samma internationella tekniker hon lärt sig när hon jobbat utomlands. 7 år senare har GlossGods Academy utbildat över 200 elever! Vi hoppas att just du blir en av våra nästa 200.