MAKEUPSTYLIST

Den perfekta utbildningen för dig som vill jobba inom skönhet genom sociala medier, jobba i butik eller jobbar på salong och vill bygga ut dina tjänster. Inga förkunskaper inom makeup krävs!

Det du får lära dig i utbildningen är grunderna i beauty makeup och appliceringstekniker. Väldigt användbara kunskaper inom många olika grenar av yrket!

Information & priser

Kontakta oss på hello@glossgodsacademy.com för startdatum till utbildningen.
 
Pris: 21 000 kr inkl. moms

I priset ingår kursmaterial till ett värde av 6000 kr.

Vi erbjuder räntefri avbetalning. Läs mer under avsnittet Delbetalning & Finansiering.

Kursinnehåll

  • Färglära
  • Hygien
  • Redskapshantering
  • Baslära & appliceringstekniker
  • Highlight & Contour – Skulptering av ansikte
  • Ögonskuggtekniker
  • Appliceringstekniker läppar, ögonbryn, eyeliner

DISTANSUTBILDNINGAR

För att studera till Makeup Artist eller Makeupstylist på distans så lägger vi upp utbildningen efter dina behov. Vill du göra en uppgift i veckan eller göra flera uppgifter på en vecka. Det är helt och hållet upp till dig hur fort du vill jobba.

Utbildningen på distans fungerar så att du jobbar via vår studieportal där det finns videos och text material för varje lektion. Du filmar och fotar varje lektion du avslutar och får då sedan feedback av våra lärare. Antingen via mail, telefon eller ett inbokat FaceTime möte.

Vi är väldigt medvetna om de utmaningar en distansutbildning inom makeup kan ha, därför har vi valt att inte sätta någon tidsbegränsning på hur länge vår distansutbildning får ta. Detta är för att vi ska kunna säkerställa en god utbildningskvalitet.

VARFÖR STARTADE VI VÅR DISTANSUTBILDNING?

Alla har inte förutsättningar att studera heltid på plats på en skola under 5 månader, och därför startade vi vår distansutbildning utan tidsbegränsning. Alla människor ska ha möjlighet att följa sina drömmar utan att behöva kompromissa sitt privatliv.

När vi 2014 startade vår utbildning på plats i Umeå, blev den snabbt populär för vårt utbildningssätt och kursplan. Många människor hörde av sig och undrade om det fanns möjlighet att kunna utbilda sig även om man inte kunde vara med på plats, och vi lät då ett antal personer som bodde i närheten utav Umeå, att utbilda sig på distans under förutsättning att de hjälpte oss att utveckla utbildningen. Vi utvecklade vår distansutbildning under 4 år och lanserade vår 100 % distansutbildning officiellt i januari 2019 för hela Sverige.

Vår distansutbildning är inte en omställning som ett resultat av Covid – 19. Vår utbildning är utvecklad och testad under lång tid för att säkerställa kvalitet.

Vad är det för skillnad mellan utbildningarna?

Innehållet i våra utbildningar bygger på varandra stegvis från vår kortaste utbildning Makeupstylist upp till vår längsta och mest omfattande utbildning International Makeup Artist. Det betyder att International Makeup Artist innehåller allt från Fashion & Beauty Makeup Artist och Beauty Makeup Artist innehåller allt från Makeupstylist.

Kan du inte bestämma dig för vilken av kurserna du vill gå?

Ingen fara, eftersom att utbildningarna bygger på varandra innebär det att du kan välja att läsa klart exempelvis Fashion & Beauty Makeup Artist och sedan välja International Makeup Artist och då få tillgodoräkna dig allt innehåll som är gemensamt med Fashion & Beauty Makeup Artist.