Lärare

VÅRA LÄRARE

 

Vi försöker att ha en bra mix av egenskaper hos våra lärare, och jobbar för att dem ska komplettera varandra med sina olika styrkor! Här har ni våra 3 permanenta lärare:

 

Marielle Isaksson: Huvudlärare, Grundare och VD

Marielle Isaksson är grundare utav GlossGods Cosmetics och Gloss International Academy. Hon jobbar aktivt som makeupartist vid sidan om sina åtaganden som lärare och VD, då med fokus på tidningsjobb som editorials och omslag!

Hon är flertaligt utbildad både inom Sveriges gränser men även Internationellt! 2017 blev hon uttagen som en av 200 i världen att gå en master utbildning ledd av de största Fashion Makeupartisterna i världen. Marielle startade sin Makeup karriär i London när hon var 19 år gammal och har då jobbat för stora märken såsom Smashbox och Elite Model Agency.

Marielle är flerfaldigt belönad i de Svenska Mästerskapen i Makeup där hon vunnit Guld, Silver och Hederspriser! När hon representerade Sverige i Världsmästerskapen knep hon en 8:e placering både 2015 och 2016.

 

Miranda Hedman: Lärare och Sociala Medier Profil

Miranda Hedman är vår fantastiska lärare med över 220.000 följare på youtube, hon startade sin karriär med makeup i tidig ålder när hon skapade sin första tutorial på youtube. 2016 Bestämde hon sig för att utbilda sig till Makeupartist och valde då Gloss Academy. Det är vi väldigt glada för och valde att anställa henne hos oss. Efter 2 år har hon nu fått en permanent position som lärare hos oss och är med sin kreativa stil ett stort tillskott till vår utbildning. Hon är huvudansvarig för våra SFX lektioner och även våra lektioner i sociala medier!

 

Ronja Lassander: Frisör och Hårstylist lärare

Ronja Lassander har jobbat som frisör i nästan 10 år och har haft stora framgångar i sitt yrke! Hon är delägare i Glossgods Salon och jobbar tillsammans med Marielle på frilansande uppdrag för forograferingar, tidningsomslag, nobelfesten m.m. Ronja är ansvarig lärare för vår hårstylist utbildning som ingår i International Makeupartist utbildningen. Utöver detta håller hon kurser för utbildade frisörer i Styling för foto och sociala medier!

 

Vill du se jobb våra lärare gjort för att veta att du är i trygga händer? Här nedan kan du se ett utdrag ur deras portfolio.