Lärare

Marielle Isaksson

Huvudlärare, Grundare och VD

Marielle Isaksson är grundare utav GlossGods Cosmetics och Gloss International Academy. Hon jobbar aktivt som makeupartist vid sidan om sina åtaganden som lärare och VD, då med fokus på tidningsjobb som editorials och omslag!

Hon är flertaligt utbildad både inom Sveriges gränser men även Internationellt! 2017 blev hon uttagen som en av 200 i världen att gå en master utbildning ledd av de största Fashion Makeupartisterna i världen. Marielle startade sin Makeup karriär i London när hon var 19 år gammal och har då jobbat för stora märken såsom Smashbox och Elite Model Agency.

VILL DU SE JOBB VÅR LÄRARE GJORT FÖR ATT VETA ATT DU ÄR I TRYGGA HÄNDER?

Här nedan kan du se ett utdrag ur hennes portfolio.

Miranda Hedman

LÄRARE

Miranda Hedman är vår fantastiska lärare med över 220.000 följare på youtube, hon startade sin karriär med makeup i tidig ålder när hon skapade sin första tutorial på youtube. 2016 Bestämde hon sig för att utbilda sig till Makeupartist och valde då Gloss Academy. Det är vi väldigt glada för och valde att anställa henne hos oss.

Efter 2 år har hon nu fått en permanent position som lärare hos oss och är med sin kreativa stil ett stort tillskott till vår utbildning. Hon är huvudansvarig för våra SFX lektioner och även våra lektioner i sociala medier!

Hanna OLSSOn

LÄRARE

Hanna Olsson utbildade sig hos GlossGods Academy våren 2019. Hannas höga tekniska kunskaper gjorde att hon blev en självklar del av GlossGods Academys team och Hanna jobbar nu med Distansutbildningarna med att bedöma och rätta alla uppgifter som våra elever skickar in.

GÄStLÄRARE

Vi har ett antal gästlärare som är experter inom sina områden. Ingen nämnd ingen glömd. Men ni hittar dem i lite olika lektions avsnitt.