Change currency
Show prices in: GBP
[woocs]
 • SEK
 • DKK
 • EUR
 • GBP
 • USD
 • NOK
 • AUD
 • HKD
 • ISK
 • NZD
 • JPY

Loading new currency...

Vår skola uppfyller kriterierna för Gesällbrev inom Makeupartist yrket! Även på distans!

Frågor & svar
Kan man söka CSN-Bidrag för att gå på GlossGods International Academy?

Då vi är en privat utbildning är vi ej studiemedelsberättigade.

Kan man delbetala kursavgiften?

Ja! Vi erbjuder finansieringslösningar med SVEA EKONOMI och WASA KREDIT där du har möjlighet att delbetala din utbildning räntefritt i 3 år. Läs mer på Delbetalning & Finansering.

Vilka är era lärare?
Marielle Isaksson

Grundare av GlossGods Cosmetics och GlossGods Academy. Svensk mästare i makeup och en 8:e placering i VM både 2015 och 2016! Sitter nu med i juryn för de Svenska mästerskapen.

Utvald som en av 200 i världen att gå en Mastered utbildning för världens mest anlitade Fashion Makeupartister i London år 2017. Marielle har jobbat med flertalet tidningar och produktioner.

Får man Praktik?

Ja, hos oss prioriterar vi erfarenhet! Vi har olika samarbetspartners som kan erbjuda praktiker och vi jobbar hårt med att våra elever ska få testa på så mycket som möjligt inom branschen. Praktiker kommer dock att se olika ut från termin till termin, beroende på vad som finns tillgängligt!

Erbjuder ni Portfolio-fotografering?

Ja, vi vill att våra elever ska ha alla verktyg för att starta sin karriär, så vi erbjuder en hel fotograferingsdag. Vi har även en fotostudio som eleverna får använda själva under utbildningen.

Vart ligger skolan?

Centralt i Umeå, Kungsgatan 59.

Finns det jobb efter utbildningen?

Media och skönhetsbranschen expanderar, så bara man jobbar hårt finns det stora möjligheter till en framgångsrik karriär.

Om man inte blir godkänd på kursen, vad händer då?

Skulle du inte bli godkänd vid slutproven finns möjlighet till omtentamen.

Hur ansöker man till skolan?

Genom formuläret på ansökningssidan, eller så mailar du oss direkt på hello@glossgodsacademy.com.

Är det någon åldersgräns för att bli antagen till skolan?

Om den som söker är under 18 år krävs det målsmans godkännande.

Behöver man några förkunskaper för att ansöka till utbildningen?

Utbildningen startar från grundläggande nivå och kräver inga förkunskaper. Det viktiga är att du satsar 100% och är motiverad att lära dig och nå dina mål.

Vad händer om jag behöver återta min anmälan?

Vid återtagande av anmälan följer Gloss Academy Konsumentverkets rekommenderade villkor.

Anmälan

Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Anmälan innebär också att din ångerrätt upphör 65 dagar innan kursen/utbildningen startar och att du samtycker till detta villkor. När du betalt din anmälnings avgift har du tackat ja till en plats, och då är det således bindande. Du har 14 dagars ånger rätt efter betald anmälnings avgift enligt online handels regler.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning

Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 65 dagar innan kursen/utbildningen startar. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom anmälnings- och administrationsavgift. Om du ångrar dig efter dessa 65 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen.

För ångerrätt av vår distans utbildning gäller andra villkor.

I och med att våra varor/tjänster på distans utbildningen levereras digitalt gäller inte den vanliga ångerrätten på 14 dagar. Undantaget gäller en förseglad ljud/bildupptagning alternativt ett förseglat datorprogram såsom onlineprogram. När förseglingen har brutits av konsumenten gäller inte ångerrätten, vilket sker när medlemskontot aktiveras. Ångerrätten för glossacademy’s onlinekurser gäller alltså endast om ditt medlemskapskonto inte är aktiverat. Läs mer under information.

För mer information angående detta är man välkommen att kontakta oss.

Vilka utbildningar går att läsa på distans?

Alla utbildningar går att läsa på distans.

Hur fungerar distansutbildningarna?

Alla utbildningar på distans utförs via vår distansportal. Har du ytterligare frågor om distansutbildningarna? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vilka lektionstimmar är det?

När det gäller för utbildningarna på plats är lektionstiderna från 09.00-14.00. Skolan har öppet till kl 16.00 varje dag så möjligheten att stanna kvar för eget arbete finns.

Hur kommer jag i kontakt med er?

Ring oss på 0709126868 och fråga efter den som ansvarar för utbildningarna! Eller så mailar du oss direkt på hello@glossgodsacademy.com.