Frågor & svar

KAN MAN SÖKA CSN-BIDRAG FÖR ATT GÅ PÅ GLOSSGODS INTERNATIONAL ACADEMY?

Då vi är en privat utbildning är vi ej studiemedelsberättigade.

KAN MAN DELBETALA KURSAVGIFTEN?

Ja! Vi erbjuder finansieringslösningar med SVEA EKONOMI och WASA KREDIT där du har möjlighet att delbetala din utbildning räntefritt i 3 år. Läs mer på Delbetalning & Finansering.

VILKA ÄR ERA LÄRARE?

Läs mer om våra lärare på sidan Lärare

FÅR MAN PRAKTIK?
Vi prioriterar erfarenhet och praktik! Vi har olika samarbetspartners som kan erbjuda praktiker och vi jobbar hårt med att våra elever ska få testa på så mycket som möjligt inom branschen. Vi lär våra elever hur de söker praktik platser, och vi stöttar och hjälper till där vi kan.
FINNS DET JOBB EFTER UTBILDNINGEN?

Media och skönhetsbranschen expanderar, så bara man jobbar hårt finns det stora möjligheter till en framgångsrik karriär.

OM MAN INTE BLIR GODKÄND PÅ KURSEN, VAD HÄNDER DÅ?

Skulle du inte bli godkänd vid slutproven finns möjlighet till omtentamen.

HUR ANSÖKER MAN TILL SKOLAN?

Genom formuläret på ansökningssidan, eller så mailar du oss direkt på hello@glossgodsacademy.com.

ÄR DET NÅGON ÅLDERSGRÄNS FÖR ATT BLI ANTAGEN TILL SKOLAN?

Om den som söker är under 18 år krävs det målsmans godkännande.

BEHÖVER MAN NÅGRA FÖRKUNSKAPER FÖR ATT ANSÖKA TILL UTBILDNINGEN?

Utbildningen startar från grundläggande nivå och kräver inga förkunskaper. Det viktiga är att du satsar 100% och är motiverad att lära dig och nå dina mål.

VAD HÄNDER OM JAG BEHÖVER ÅTERTA MIN ANMÄLAN?

Vid återtagande av anmälan följer Gloss Academy Konsumentverkets rekommenderade villkor.

Anmälan


Anmälan till kurs/utbildning är bindande. Anmälan innebär också att din ångerrätt upphör 65 dagar innan kursen/utbildningen startar och att du samtycker till detta villkor. När du betalt din anmälnings avgift har du tackat ja till en plats, och då är det således bindande. Du har 14 dagars ånger rätt efter betald anmälnings avgift enligt online handels regler.

Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning


Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 65 dagar innan kursen/utbildningen startar. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom anmälnings- och administrationsavgift. Om du ångrar dig efter dessa 65 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen.

För ångerrätt av vår distans utbildning gäller andra villkor.


I och med att våra varor/tjänster på distans utbildningen levereras digitalt gäller inte den vanliga ångerrätten på 14 dagar. Undantaget gäller en förseglad ljud/bildupptagning alternativt ett förseglat datorprogram såsom onlineprogram. När förseglingen har brutits av konsumenten gäller inte ångerrätten, vilket sker när medlemskontot aktiveras. Ångerrätten för glossacademy’s onlinekurser gäller alltså endast om ditt medlemskapskonto inte är aktiverat. Läs mer under information.

Vid återtagande av anmälan till en distans kurs inom 14 dagar efter anmälan, där du inte aktiverat ditt medlemskonto, har du rätt till att återfå hela den avgift du erlagt, förutom anmälningsavgift på 1095 kr och eventuella administrativa kostnader.


För mer information angående detta är man välkommen att kontakta oss.