Delbetalning & Finansiering

Delbetala din kursavgift

Eftersom vi är en privat utbildning så kan man inte ansöka om CSN lån för att gå vår utbildning, vi har istället tagit fram en finansierings lösning med WASA KREDIT där du har möjlighet att delbetala din utbildning räntefritt i 3 år. Om du vill ha längre betalningstid tillkommer en årsränta på 6,95 %.

Grundkrav för ansökan

  • Minst 20 år gammal
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Folkbokförd i Sverige sedan 3 år
  • Haft en årsinkomst i Sverige på minst 160 00 kronor
  • Alternativt studerat på en CSN berättigad utbildning i Sverige tidigare

 

Förälder, Sambo eller vän som låntagare
Om du inte själv uppfyller kraven för finansieringen kan det går bra om du har en sambo, förälder eller vän som kan tänka sig att stå på lånet.

Räkne exempel:

Om du vill gå vår utbildning International MakeupArtist för 65.000 kr och väljer räntefri delbetalning upplagd på 3 år blir din månadskostnad endast 1805 kr. Det tillkommer en uppläggningsavgift på ca 3 % av lånebeloppet.

Om du vill gå samma utbildning men vill ha en återbetalningstid på 5 år, så blir din första månads kostnad ca 1495 kr. Den minskar allt eftersom du betalar av på ditt lån.

Om du vill gå vår utbildning Fashion & Beauty för 39.000 kr och väljer räntefri avbetalning upplagd på 3 år blir din månadskostnad endast 1083 kr. Det tillkommer en uppläggningsavgift på ca 3 % av lånebeloppet.

Om du vill gå samma utbildning men vill ha en återbetalningstid på 5 år, så blir din första månadskostnad ca 885 kr. Den minskar allt eftersom du betalar av på ditt lån.

 

LONDON- Glöm inte att lägga in kostnaden för London i din ansökan om du vill följa med på kursavslutet i London.