Change currency
Show prices in: GBP
[woocs]
 • SEK
 • DKK
 • EUR
 • GBP
 • USD
 • NOK
 • AUD
 • HKD
 • ISK
 • NZD
 • JPY

Loading new currency...

Vår skola uppfyller kriterierna för Gesällbrev inom Makeupartist yrket! Även på distans!

Ansökan
Varför ska du välja vår skola?
Vi är inte äldst på
marknaden och det
gör oss bättre!

Många skolor skyltar med att de har funnits länge och utbildat makeupartister sedan 90-talet. Och det kan vara fantastiskt och en riktig merit – men det kan också göra att man inte jobbar med en uppdaterad kursplan eller vad en makeupartist för framtiden behöver.

Vi på Gloss Academy utbildar framtidens makeupartister! Därför uppdaterar vi vår kursplan inför varje termin för att säkerställa att vår utbildning är relevant för de jobb våra elever ska ta på sig i deras karriärer. Branschen utvecklas ständigt och då är inte äldst alltid bäst.


Internationella & unika tekniker

Vi på Gloss Academy jobbar med internationella tekniker som är väldigt populära i andra delar av världen. Pencil Technique och airbrush är två viktiga komponenter i vår utbildning som gör att våra elever kan konkurrera även internationellt.

Utöver specifika tekniker jobbar vi även med kreativa tankesätt och lektioner för att utmana och få våra elever på en högre nivå vid examination än andra skolors elever.

Vi förstår vikten av sociala medier

För att veta vad som är relevant för vår utbildning tittar vi mycket på sociala medier. Sociala medie plattformar som Instagram och Youtube, är där kunder hittar inspiration och vi som yrkes professionella inom makeup måste hålla oss uppdaterade så vi kan uppfylla kundernas önskan.

Många utbildningar jobbar emot tekniker som i professionella sammanhang ofta kallas ” Instagram makeup”. Inte vi – vi jobbar med dem då vi förstår kraften bakom sociala medier.

London

För att öka våra elevers kreativitet och egna stil ytterligare erbjuder vi våra elever att följa med till London och gå en kreativitets utbildning med David Horne på House of Glamdolls.

I am delighted to support and offer our bespoke course of creative training to the students of Glossgods Academy here in London, as Marielle Isaksson has an excellent training ethic and technical standard and her students always display a principle of professional makeup excellence.
–David Horne

Grundare, House of GlamDolls
London, Storbritanien

Fokus på ”Your aesthetic”

Vi fokuserar på dig och hjälper dig att hitta din unika stil som kommer att hjälpa dig att utmärka dig inom branschen. Vi lär inte bara ut teknik hos oss, utan hur du stärker din egen image och omfamnar din specifika estetik.


International Makeup Artist

Genom denna Makeup Artist utbildning erbjuder vi relevant yrkeserfarenhet inom alla rörande makeupkategorier.

Mer information & pris

Fashion & Beauty Makeup Artist

Fashion Beauty Makeup Artist lär dig allt du behöver kunna för att göra en karriär inom Fashion & Beauty makeup.

Mer information & pris

Beauty Makeup Artist

Den perfekta utbildningen för dig som vill jobba som Makeup Artist med inriktning på Beauty Makeup.

Mer information & pris

Makeupstylist

Den perfekta utbildningen för dig som vill jobba inom skönhet genom sociala medier, jobba i butik eller jobbar på salong och vill bygga ut dina tjänster.

Mer information & pris


För att ansöka till våra utbildningar ber vi dig skicka en anmälan till hello@glossgodsacademy.com eller via forumläret nedan. Eftersom att vi vill kunna hålla en hög kvalitet på utbildningen är antal platser begränsade. Vi söker personer med ett stort intresse, och som vill ligga I framkant inom den här branschen. Inga förkunskaper krävs – bara ett genuint intresse!

Vill du göra en intresseanmälan och få mer information eller svar på frågor och funderingar är du välkommen att skicka ett mail eller använda formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Hör du inget från oss på 48 timmar, maila oss igen direkt på hello@glossgosacademy.com.